bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 16 de desembre del 2008

“Las mujeres afganas sufren más violencia que antes”


Esquerra Unida i Alternativa de les Terres de Ponent, juntament amb el grup d'opinió ÀNIM, hem organitzat pel proper dijous 18 de desembre a les 19 h, a la Biblioteca Pública de Lleida, una conferència sota el títol:

“Las mujeres afganas sufren más violencia que antes”

per la qual comptarem amb una col•laboradora de la “Revolutionary Association of the Women of Afghanistan (RAWA)”, associació que lluita per un Afganistan independent, lliure, democràtic i secular.

La “Guerra contra el terrorisme” desfermada pels EUA i, a on les nostres tropes hi són aliades, va derrocar al règim Talibà el 2001, però no al fonamentalisme religiós, principal causa de moltes de les desgràcies del poble afganès. De fet, en reinstal•lar als cabdills al poder en l'Afganistan, el govern dels EUA, ha reemplaçat un regime fonamentalista per un altre. El govern d'EUA i el president Karzai, majoritàriament confien en líders criminals de l'Aliança del Nord, tan brutals i misògins com els Talibans.

Alhora, les tropes de la OTAN, en la seva “Guerra contra el terrorisme”, causen amb massa facilitat baixes civils, les quals són víctimes alhora dels Talibans i el govern afganès. Això, ha provocat en els últims temps un ressorgiment del moviment Talibà, alhora armat amb armes comprades als països industrialitzats.

Mitjançant aquesta conferència, volem donar a conèixer la realitat del conflicte en el qual ens trobem immersos com a país que hi té tropes, emmascarat com a “Missió de pau”, a partir del testimoni d'un immigrant afganès i una col•laboradora de la RAWA.

Agrairem que feu la màxima difusió de l'acte, per tal de donar a conèixer la realitat dels conflictes en els quals es troba immers el nostre país i, les autèntiques necessitats de la població afganesa.

Assemblea d'EUiA de les Terres de Ponent, segons l'acord de 10 de desembre de 2008.

Si voleu obtenir més informació sobre la RAWA, podeu consultar el web www.rawa.org.

Per qualsevol dubte o contacte, podeu comunicar-vos:

Ana Laviña (Tel. 618 722 038), o bé, enviar un correu electrònic a euia@euiaponent.cat.

També, podeu consultar la nostra pàgina web: www.euia-ponent.cat