bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 23 de desembre del 2008

Des de Jericó, Palestina

Dues representants de la Plataforma contra les violències de gènere de Catalunya participen a la gira a Palestina de la Plataforma de les dones artistes contra la violència de gènere de l’estat espanyol. Enguany es visitaran a preses palestines, es defensarà la millora de les seves condicions i es demanarà la seva alliberació de les presons israelianes.

Hola a totes,

Hem començat avui per Jericó, la ciutat de la lluna, una de les ciutats mes antigues del mon. Ens hem entrevistat amb associacions de dones i ha estat forca interessant, totes diuen com pateix la doble violència de l ocupació i la violència masclista. Evidentment estan de tota manera amb un estadi de supervivència total, amb els ocupants robant lis l aigua i la vida.
Al vespre hem fet el primer concert i també ha estat vibrant, la gent de Jericó molt contenta.

Estem be, encara que estan bombardejant la franja de Gaza.

Tenim Internet on dormim, ho acabo de descobrir, o sigui que miraré de preparar una crònica per dema.

Fins aviat i molts records a totes,

Montserrat i Lynn, de la Plataforma contra les violències de gènere.

22 de desembre de 2008.