bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 8 de juny del 2008

Franki, llibertat!

Les mostres de solidaritat amb en Franki, el jove egarenc engarjolat per suposadament ultratge a la bandera, continuen. Aquest dissabte ha estat a la Vila de Gràcia (Barcelona) on s’ha fet palesa la solidaritat vers ell.

Un acte polític a la Plaça de la Virreina que ha contat amb la lectura d’una carta de Francesc Argemí, Franki agraint la solidaritat rebuda fins ara i amb diverses intervencions com son la d’un jove de Terrassa, d’una jove gironina encausada per la crema de fotos del rei l’any passat, la de Saturnino Mercader (president del Comitè d’empresa de TMB) i la de Cándido González (Corriente Sindical de Izquierdas de la Naval, Astúries), mostrant diverses situacions de repressió de diferents estaments de l’estat monàrquic.

S’ha explicat que en el cas Franki, la mobilització social ha fet que s’estiguin bellugant coses, aconseguint trencar el cercle informatiu.

En acabar, més de 1.000 persones s’han manifestat pel centre del barri demanant l’alliberament de Franki (Plaça Virreina, Torrent de l’Olla, Travessera de Gràcia i finalment a la Plaça de la Vila de Gràcia, on novament s’ha tornat a llegir la carta del jove empresonat.

Una demanda que s’ha fet és el continuar enviant cartes de suport que des d’aquí recollim. Àngels Tomàs

Escriviu a en Franki! - Francesc Argemi Anglada

C.P. Brians 2 (mòdul 6) - Apartat de Correus 3000 - 08760 MARTORELL (Barcelona)