bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 25 de juny del 2008

Celebració Maig 68. Quaranta anys de lluita pels drets i pel socialisme

Sopar del POR. 1968-2008: Celebració Maig 68. Quaranta anys de lluita pels drets i pel socialisme

Divendres 4 de juliol, 21h. sopar anual del Partit Obrer Revolucionari.
Fa 40 anys bullia la mobilització a Europa. A França una vaga general mobilitzà a 10 milions d'obrers i obreres. A Txecoslovàquia, el poble, amb la classe obrera i la joventut al davant, volia un socialisme diferent al imposat per la burocràcia stalinista. Ambdós moviments expressaven la unitat de la classe treballadora de a l'Est i a l'Oest. Tot això ho volen recordar en el sopar anual. Es contarà amb la presència de Stefan Bekier, militant polonès que va haver de fugir de Polònia després de les manifestacions de suport amb Txecoslovàquia, que explicarà les seves experiències en els molts anys que porta de lluita.
Lloc: Casinet d'Hostafrancs, Rector Triadò 53. Preu 18 €. Inscripcions i compra de tiquets podeu fer-ho trucant al t 616 55 49 67.