bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 25 de juny del 2008

Pel treball digne: Mobilització internacional

Com informàvem ja la setmana passada els sindicats a nivell internacional (CSI) han convocat una jornada mundial pel treball digne, pel dia 7 d'octubre. Cal organitzar de manera àmplia i diversa la resposta (aturades, concentracions, manifestacions, posicionaments d'organitzacions polítiques i ajuntaments......). Pots començar per signar en aquest enllaç http://www.decentwork.org/. en favor del treball decent. Però caldrà molt més.

Comissions de Catalunya ha decidit incorporar a les reivindicacions pel dia 7 d'octubre, la denúncia i rebuig a la Directiva de retorn (o de la vergonya) sobre la immigració i la directiva de les 65 hores que està en fase d'aprovació. Més informació sobre aquesta jornada internacional de mobilització podeu trobar-la en aquesta pàgina http://www.ccoo.cat/aspnet/noticia.aspx?id=101208 .