bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 25 de juny del 2008

Campanya Dret al propi cos

La Fiscalia Superior de Catalunya ha dictat una ordre interna perquè els fiscals catalans arxivin les denúncies colectives de les dones que s'autoinculpen d'avortar com forma de denúncia de la desprotecció de les dones que interrompen l'embaràs voluntàriament. Malgrat això continuen havent citacions, al menys fins a la primera setmana de juliol.
La Campanya pel Dret a l'Avortament continua ara amb la recollida de milers i milers de signatures amb l'exigència de tres coses: despenalització de l'avortament, que es puguin realitzar dins la xarxa pública sense problemes i educació sexual a les escoles. Aquestes signatures es lliuraran al vols del 8 de març 09 als Parlaments i al Congrés de Diputats.
Demaneu els plecs de signatures a les companyes i companys de Bastida. Ajudem a recollir milers i milers.