bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 25 de juny del 2008

Brigades a Palestina aquest juliol

Campanya contra l'enderroc de cases palestines per l'exèrcit israelià, dins el Programa del ICAHD per la reconstrucció de cases palestines.
Des del 2003, el Comitè israelita contra la demolició de cases (ICAHD) ve organitzant un programa de campaments d'estiu, en el marc de la campanya contra l'enderroc de cases palestines en els Territoris Ocupats, per activistes palestins, israelians y d'altres nacionalitats.
El campament tindrà lloc a Anata, a Jerusalem Est, del 14 al 29 de juliol. Els /les voluntàries treballaran en la construcció d'una casa per a una família concreta palestina amb l'ajuda de treballadors, familiars i amics palestins. També hi haurà activitats formatives com xerrades i debats...
Por primer cop, el ICAHD ha organizat un programa específic per activistes i solidaris/es de l'estat espanyol, en cololaboració amb la ONG Paz Ahora i Pau Ara. Per a sumar-se joves de Catalunya al grup de l'estat cap posar-se en contacte amb Jordi (t: 678395232), que a més us pot facilitar la resta de la informació.