bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 29 de novembre del 2007

Solidaritat premsa i magistrats pakistanesos

CONCENTRACIÓ:

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE, a les 18 hores

Lloc: PLAÇA SANT AGUSTÍ – Carrer de l’Hospital – Barcelona.

Escriurem amb espelmes:

SOLIDARITAT PREMSA I MAGISTRATS

La comunitat pakistanesa a Catalunya ha decidit continuar mobilitzant-se en favor de la llibertat d’expressió en el seu país, en favor de les llibertats i en contra de la censura informativa imposada per la dictadura militar.

La repressió ha estat especialment intensa cap els mitjans de comunicació, amb tancament de canals televisius i l’empresonament de periodistes, alguns d’ells torturats, i també en l’àmbit de la judicatura on els magistrats del Tribunal Suprem que varen ser destituïts del seu lloc han estat substituïts per altres magistrats més afins al règim militar.

Per donar continuïtat a la mobilització endegada amb la concentració del dissabte 17 de novembre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona i la realitzada davant l’ambaixada del Pakistan a Madrid el passat dilluns 26, ara ens volem tornar a mobilitzar en solidaritat amb els professionals dels mitjans de comunicació i de la magistratura que han estat i que continuen represaliats.

CONCENTRACIÓ:

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE, a les 18 hores

Lloc: PLAÇA SANT AGUSTÍ – Carrer de l’Hospital – Barcelona.

Escriurem amb espelmes:

SOLIDARITAT PREMSA I MAGISTRATS

Per a qualsevol informació podeu contactar amb

Javed Ilyas – 654131203

Associació de Treballadors Pakistanesos