bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 30 d’abril del 2007

Amb tu, un govern d’esquerres a Salt

Benvolgut conciutadà, benvolguda conciutadana:


Ja torna a ser l’hora de decidir la composició de l’ajuntament. No és una qüestió banal. Del resultat de les urnes en sortirà el govern que promourà el tipus de ciutat que tindrem els propers anys.

La candidatura que represento, Esquerra Unida-Izquierda Unida, pretén donar un gir a la política que s’ha fet durant els últims mandats.

Les dones i homes que formem aquesta candidatura volem un govern d’esquerres per al poble de Salt i aquesta és la nostra prioritat.

El passat govern de majoria de CiU ha fet una política clarament de dretes, basada en la privatització de serveis públics i la retallada de les prestacions socials. Una política que prioritza la lògica del mercat a les necessitats de la població, moltes vegades basada en la improvisació, en actuacions de cara a la galeria i allunyada de la realitat social que vivim a la nostra vila.

La manca de planificació en les diferents àrees del govern municipal han convertit els reptes del nostre poble en greus problemes. El previsible augment demogràfic de Salt demanava una visió planificada de futur amb actuacions prioritàries en educació, habitatge social, polítiques de joventut i d’acollida, entre d’altres.

La prioritat d’ EU-IU és canviar això. A EU-IU volem una vila per gaudir, amb una sanitat i educació públiques de qualitat. Volem un poble amb uns serveis públics a l’abast de tothom. Volem un poble habitable, net, amb carrers i places pensats per a les persones, ecològicament sostenible. Volem un poble que garanteixi el dret a un habitatge digne amb promocions d’habitatge protegit de lloguer. Volem un poble participatiu on no es discrimini a ningú per raons de tipus social, origen, religió, sexe o opció sexual.

Amb aquesta voluntat us presento una candidatura de persones disposades a treballar amb honestedat i eficàcia. Una candidatura paritària entre homes i dones, reflex de la realitat de la nostra societat.

Aquestes propostes solament són possibles amb un govern d’esquerres i nosaltres treballarem per tal que això sigui una realitat. Amb tu, és possible. Amb tu, un govern d’esquerres a Salt

Per totes aquestes raons et demanem la teva confiança el dia 27 de maig.


A Salt,

Teresa Cairó i Crusellas