bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 30 de gener del 2009

La mobilització de Sony aconsegueix frenar l'ERO

29 de gener de 2009

Mercè Civit felicita el comitè i els treballadors de Sony per la seva "victòria".

La multinacional japonesa retira l´ERO i presenta un pla de viabilitat per 2 anys. La portaveu d´EUiA i diputada al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, ha celebrat l´acord al què han arribat avui els representants de la plantilla de Sony i la direcció de l´empresa. Civit considera “una victòria” del comitè d´empresa i els treballadors i treballadores de la fàbrica de Viladecavalls el fet que la multinacional japonesa hagi acabat retirant l´ERO i que es comprometi a endegar un pla de viabilitat per dos anys.

“La voluntat dels treballadors de Sony sempre ha estat evitar els acomiadaments i aconseguir un pla de futur”, ha dit Civit, per això la diputada ha volgut felicitar tant el comitè com la plantilla per la lluita que ha portat endavant, una demostració de què quan els treballadors s´organitzen i lluiten, aconsegueixen els seus objectius”.

Recordem que la dirigent d´EUiA va rebre al seu despatx del Parlament als representants sindicals de Sony i que el senador de la formació, Joan Josep Nuet, va fer una pregunta al Ministre d´Indústria respecte a l´ERO presentat per la multinacional.