bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 23 de gener del 2009

Fòrum Social Mundial a Belém de Pará, Brasil


Del 27 de gener al 1er. de febrer de 2009. Esquerra Unida i Alternativa serà present en aquesta octava edició del FSM mitjançant Àngels Tomás, formant part de la delegació oficial del Partit de l’Esquerra Europea.

En tant que activistes, participarem en l’assemblea de moviments socials, en la trobada dels activistes de la solidaritat amb el poble palestí, en les de la campanya anti-OTAN, les activitats en favor dels drets del pobles i l’autodeterminació,....

Com és habitual, en el marc del Fòrum Social Mundial es convoca la Conferència internacional de partits anticapitalistes, radicals, socialistes i revolucionaris, de la que EUiA és organització fundadora en el 4rt FSM a Mumbai. En el Fòrum de Belem la trobada de partits anticapitalistes i socialistes es durà a terme el dia 31 de gener on farem arribar les nostres propostes.

La situació en la que es desenvoluparà aquest 8è Fòrum Social Mundial fa que cobrin una gran importància dos dels eixos de treball del mateix: la crisi econòmica i la lluita en favor del poble palestí. Cal coordinar respostes a aquests temes a nivell internacional d’una manera conjunta

També participarem en activitats de TRANSFORM, de la xarxa de la Carta de Principis per un altra Europa, de la que formem part i en les trobades entre les organitzacions de l’esquerra europea i d’Amèrica Llatina.

Barcelona, 23 de gener de 2009.