bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 13 de novembre del 2008

Fotos i paraules per Palestina

Hola a tots!

després de casi dos mesos de silenci, les coses sobre Palestina poc a poc es van organitzant: les fotos, els records, les idees i l’activisme des d'aquí.

Comencen a sorgir les maneres d'explicar tot el que s'ha vist per allà, així que per qui vulgui saber una mica més de Palestina, o li interessi tenir un altre punt de vista diferent al que ens tenen acostumats els nostres estimats medis de comunicació… Reserveu-vos el proper dijous 27 de novembre a partir de les 7 de la tarda.

L’event serà una xerrada i una exposició de fotografies sobre la ocupació israelí a Palestina. Tindrem el testimoni d’una fotògrafa activista israelí que pertany al grup ActiveStills (www.activestills.org). Ella ens explicarà quines són les formes en les que la societat israelí es rebela contra les polítiques repressives i colonialistes d’Israel. I a continuació, jo parlaré del que he vist i fet aquest estiu allà amb la organització ISM (www.palsolidarity.org) i més en general de quina manera i perquè és important anar-hi a fer activisme internacional.

La part més important sempre serà la de respondre dubtes i preguntes…

Info pràctica:
Dia: dijous 27 de novembre
Hora: Les 7 de la tarda
Lloc: Local de RUIDO. C/Ginè i Partagàs, 38 (Barcelona) Metro: L4 Barceloneta
Web: www.ruidophoto.com

M’encantaria veure-us per allà! D’aquí uns dies us enviaré la propaganda perquè ho pugueu enviar a qui creieu que li pot interessar.

Mentrestant... Una abraçada! Roser