bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 2 d’abril del 2008

Apostata Ja!, 1a Trobada per a l’apostasia a Lleida

APOSTATA, JA!

lunes 24 de marzo de 2008

Campanya: Apostata Ja!, 1a Trobada per a l’apostasia a Lleida


Comunicat d’ANIM, associació sense ànim de lucre

ANIM, associació sense ànim de lucre, en la seva tasca de difusió d’ideals democràtics, laics i progressistes, engegarà a primers d’abril d’enguany, la campanya: Apostata Ja!, 1a.Trobada per a l’apostasia a Lleida, que inclourà diverses actuacions d’informació i promoció de l’apostasia.
L’apostasia és l’acte de renúncia a la fe catòlica. La forma en que el ciutadà pot dur-la a terme, és esborrant-se del registre de l’Església, per la qual cosa és necessari dirigir una sol·licitud al bisbe, que és qui decideix sobre la qüestió, demanant apostatar.
A tal efecte, l’11 d’abril de 2008, d’onze a dues i de cinc a vuit de la tarda, ANIM, posarà una taula informativa a la plaça de Sant Joan, on es repartiran els díptics divulgatius de l’acte, el Manifest d’apostasia, es lliuraran formularis per tramitar la sol·licitud per apostatar i es recolliran signatures d’adhesió al Manifest.
L’acció culminant de la campanya es durà a terme en la data simbòlica del 14 d’abril, dia de la República, a les dotze del migdia, l’hora de l’ Àngelus, moment en què tindrà lloc la 1a.Trobada per a l’apostasia a Lleida, Apostata Ja!.

Per la qual cosa, ANIM, us convoca el dia 14 d'abril a les 12 del migdia, davant del Palau Episcopal de Lleida, carrer del Bisbe, 1. A les 12,15 h, es llegirà el Manifest d’apostasia i a les 12,20 h, es procedirà a tramitar les sol·licituds d’apostasia dels assistents que així ho desitgin. Posteriorment, per finalitzar es farà el brindis de cloenda de la trobada.
Podeu descarregar la sol·licitud per apostatar fent un clik en aquest enllaç Accedir al formulari (amb el botó ipaper el podreu imprimir)
Si voleu adherir-vos al MANIFEST d'APOSTASIA deixeu els vostres nom i cognoms (opcional el correu electrònic), així com les vostres peticions, suggeriments, opinions, etc. en la secció
"comentarios"
.

ANIM Lleida

http://www.apostataja.blogspot.com