bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 12 de desembre del 2007

Activistes de 'Paz Ahora' retinguts a la frontera jordano-palestina

El responsable de Pau i Solidaritat d'EUiA demana informació a l'ambaixada d'Israel sobre els activistes de 'Paz Ahora' retinguts a la frontera jordano-palestina

De premsa electrònica http://www.euia.org/

El responsable de Solidaritat i Pau, fòrums socials i moviments alternatius d’EUiA, Francesc Matas, ha fet arribar a l’ambaixada d’Israel una carta demanant informació sobre la retenció o detenció de quatre voluntaris de Paz Ahora, que dilluns van intentar passar de Jordania a Palestina, a través de la frontera internacional coneguda com Pont Allenby sobre el riu Jordan.

L’objectiu de la missió d’aquests activistes (Ana Maria Fernández, de Barcelona, José Antonio Aires, de Marinaleda (Sevilla), Pilar Rodríguez, de Madrid, i Saif Abu Keshek, ciutadà palestí resident a Barcelona) era anar al Parlament nacional palestí a la ciutat Cisjordania de Ramallah per a recollir a una comissió de diputats palestins de tots els grups parlamentaris, els quals volien participar en el Fòrum per a una pau justa a l’Orient Mitjà que se se celebrarà del 14 al 16 de desembre a Alcorcón (Madrid).

Matas ha manifestat la preocupació d’EUiA per la situació d’aquestes persones, amb les quals se solidatitza, i demana que es prenguin mesures perquè puguin passar lliurement per a executar la seva missió de pau.

Més informació a www.pazahora.org