bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 11 de febrer del 2009

"Deu Mil a Brussel•les per l'Autodeterminació"

Benvolguts socis i amics de la Plataforma pel Dret de Decidir,

Com del cert deveu saber, ja fa un temps que s'està organitzant una iniciativa sota el nom "Deu Mil a Brussel•les per l'Autodeterminació". Aquesta iniciativa, que té un caràcter clarament transversal es durà a terme el proper 7 de març.

És una proposta nascuda de la societat civil i fonamentada en la participació activa de persones que s'han coordinat a través de la xarxa i nuclis locals o comarcals.

La iniciativa vol posar a l'agenda internacional el tema del dret a l'autodeterminació i per això fomenta una mobilització a la ciutat de Brussel·les. L'objectiu és mobilitzar persones que, sense estar sotmeses a cap sigla política – a l'igual que el projecte – vulguin dur aquest missatge al cor de la Unió Europea.

Des de la Junta de la PDD entenem que els objectius i la manera d'organitzar-ho s'adiuen perfectament a tot el que promou la PDD i per això hem animat als nuclis locals a donar-hi suport i col·laborar-hi en la mesura de les seves possibilitats.

Ara que ja queden pocs dies pel tancament de les inscripcions, volem fer una crida molt més individualitzada a la participació. Per tant, us demanem que us animeu a participar-hi. Aquesta mobilització és important pel nostre país i esperem que us podrem trobar a Brussel·les.

Animeu-vos-hi! Trobareu tota la informació a www.deumil.cat

Fins llavors,

Junta de la Plataforma pel Dret de Decidir

Per a informacions complementàries sobre la participació de la PDD podeu escriure a: Xavier Altadill, Mònica Hill, Mònica Sabata

pddnacional@gmail.com