bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 25 de setembre del 2008

Que pots fer tu per la jornada de mobilització del 7 d’octubre?




- Fer difusió de la jornada de mobilització internacional en el lloc de feina, al sindicat, a l’Associació de Veïns, entre els amics i amigues, ....

- explicar els continguts de la jornada de mobilització en favor del treball digne i el rebuig a la directiva del temps de treball o de les 65 hores, que vol aprovar la UE.

- A les empreses que hagi condicions organitzar les aturades proposades pels sindicats de 5’ a 15’ (o més temps si a l’empresa es pot).

- Proposar l’aprovació de mocions en els ajuntaments de la nostra ciutat o poble, rebutjant la directiva de les 65 hores i demanant suport a lluita pel treball digne aquí i en tot el mon. Això pot ajudar a facilitar aturades en els municipis.

- Però també tothom que està en un lloc de treball precari i potser no es pot plantejar l’aturada perquè s’hi juga la feina, joves, dones, persones immigrades aturades,... tothom pot treballar per l’èxit de la mobilització.

- i també des dels centres d’estudis, des del barri. ... Si estàs a l’Associació de veïns, al institut, en un centre juvenil, a la universitat, en un grup de dones, un ateneu, ..... des de cada espai es pot animar als companys i companyes, amics i amigues a participar, d’una o altra manera. Organitzant xerrades, col•loquis,... fent-ne difusió en el vostre entorn.......

- i molt, molt i molt important és que totes i tots convoquem, animem i organitzem des del nostre espai (empresa, barri, centre d’estudis...) a participar en la MANIFESTACIÓ CENTRAL convocada en el territori.