bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 27 de febrer del 2009

Vaga indefinida a ACC-SPAIN (Unidad Hermética)


Els treballadors de ACC-Spain (la antiga Unidad Hermética) estan en vaga indefinida i ocupant la fàbrica per evitar que els propietaris puguin treure la maquinaria i el material. El dijous 19 de febrer els treballadors de l’empresa quirzetenca ACC Spain han tallat durant prop d’una hora la carretera de l’aeroport de Sabadell a Bellaterra, després d’una marxa que han realitzat aquest matí des de la factoria, fet que ha provocat cues a l’autopista C-58 i a bona part de la ciutat.

Aquesta acció de protesta és una més que se suma a la vaga que estan realitzant els treballadors per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que va presentar la direcció d’aquesta empresa.

De http://www.netpor.org/cat/