bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 10 de febrer del 2008

Dos dies per TMB

La mani va ser exitosa. Erem unes 5.000 persones. Més gran que la del FSCat. Força gent d'autobusos amb famílies i gent activista. També bastant gent jove.

La consigna principal DOS DIES, que simbolitza la demanda de dos dies de festa setmanal, es va cridar ininterrumpudament.

Com estrava previst varen participar també els treballadors de SEAT en vaga de fam, amés d'un nutrit contingent de treballadors de la multinacional VW que donen suport a la lluita per la readmisió dels acomiadats/des.

En arribar a Sant Jaume, amb una megafonia de luxe, doncs hi havia una festa per quitxalla amb motiu de Santa Eulàlia, el portaveu dels treballadors d'autobusos va reclarmar-li al Sr. Hereu que rectifiqui, que encara és a temps, sino les coses aniran a pitjor, doncs els autobuseros estan decidits a continuar lluitant pels 2 dies de descans, reivindicació que troben totalment justa. També es va cridar 'Hereu, dimissió' majoritàriament en una plaça Sant Jaume plena de gom a gom. En l'assemblea de dimarts 12, decidiran noves accions de lluita.

Àngels Tomàs